Inspiratie Bekijk alle inspiratie

Schilderijen op glas Amsterdam

Schilderijen op glas Amsterdam Bekijk product

Beschrijving

Wij vinden het heel belangrijk dat uw huis er sfeervol uit ziet en daarom vinden wij het belangrijk dat u bij ons foto's op glas kan laten printen. Bijna iedereen die zo'n glasplaat wil, plaatst een dergelijke plaat in zijn of haar keuken en/of badkamer of kun aan de wand hangen als schilderijen op glas.
Schilderijen op glas geeft je kamer een nieuw uiterlijk en decoreert je wand op een originele manier. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor afstandhouders. Foto op glas is een heel leuk en decoratief product.

Beoordelingen

Lees en schrijf beoordelingen
Carine 19-06-2014

We hebben er een beetje langer op moeten wachten dan normaal, maar het resultaat is echt TOP! Onze slaapkamer us nu een echt beachhouse met zicht op zee! We hebben dit laten plaatsen door prof behanger- hij bevestigde ons dat kwaliteit van het vliesbehang zeer goed is. Hier gaan we nog lang van genieten !

silvia 12-05-2014

het behang is prachtig geworden. Wij vonden het hangen best wel moeilijk. Zeker de 3 banen netjes aansluitend te krijgen was een heel karwei. laat maar zeggen relatie-proef. Maar tis gelukt dus overwegen we om nog een muur te behangen.

Annita Oosting 06-05-2014

geweldige deurposter!! Goede service!!

marina de muer 12-03-2014

heel tevreden over het resultaat mooie afwerking levering heel goed,ga zeker nog een goede klant blijven,proficiat,ook wat ondersteuning en informatie betreft,leuk met jullie te onderhandelen

Monique 10-07-2014

Wauw, vandaag is de glas achterwand van mijn keuken binnen gekomen. Zelf een tekst geschreven en door nikkel art erin laten zetten! Helemaal super! Goede service, bij een vraag over een proefdruk, kreeg ik de proefdruk eerst thuis voordat er gedrukt werd. Goed en vriendelijk contact. Per mail en telefoon. Echt een aanrader!!! Werd zeer goed verpakt bezorgd door UPS. :-)

Accessories
eco friendly printing with hp Wij blijven de hele zomer open! 10% korting